Μεταφορές από και προς αεροδρόμιο στην Κέρκυρα

“My Holiday” Υπηρεσίες Private Transfer

Παράδοση στο/Παραλαβή από
Σημείο εκκίνησης άφιξης
Επιλέξτε περιοχή παραλαβής
Προορισμός άφιξης
Επιλέξτε περιοχή παραδοσης
Εκκίνηση σημείου επιστροφής
Επιλέξτε περιοχή παραλαβής
Προορισμός σημείου επιστροφής
Επιλέξτε περιοχή παραδοσης
Επιλέξτε επισκέπτες
Ενήλικες
0
Παιδιά
Ηλικίες 2-12
0
Βρέφη
Κάτω από 2
0

Ιδιωτικές περιηγήσεις στην Κέρκυρα

Απευθείας κρατήσεις για τη μεταφορά σας από το αεροδρόμιο της Κέρκυρας και τις εκδρομές στην Κέρκυρα.

Η My Holiday είναι μια αναγνωρισμένη ταξιδιωτική εταιρεία με έδρα την Κέρκυρα, η οποία παρέχει υψηλής ποιότητας εκδρομές και υπηρεσίες μεταφοράς από το 1980. Ως οικογενειακή επιχείρηση, είμαστε αφοσιωμένοι στο να διασφαλίσουμε ότι οι διακοπές σας στην Κέρκυρα θα είναι απολαυστικές και όσο πιο αξέχαστες γίνεται. Ειδικευόμαστε στην παροχή εξατομικευμένων περιηγήσεων στο νησί, προσαρμοσμένες στα ατομικά σας ενδιαφέροντα και προτιμήσεις. Είτε ενδιαφέρεστε για την ιστορία, τον πολιτισμό, τη φύση ή απλώς να απολαύσετε τον ήλιο, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε την τέλεια διαδρομή. Οι έμπειροι ξεναγοί μας είναι παθιασμένοι με το νησί και θα σας μεταφέρουν σε όλα τα αξιοθέατα που πρέπει να δείτε, καθώς και σε ορισμένα κρυμμένα διαμάντια που μόνο οι ντόπιοι γνωρίζουν. Εκτός από τις τουριστικές μας υπηρεσίες, προσφέρουμε επίσης ιδιωτικές μεταφορές από το αεροδρόμιο και υπηρεσίες μεταφοράς σε όλη την Κέρκυρα. Η έμπειρη ομάδα των επαγγελματιών οδηγών μας θα φροντίσει να φτάσετε στον προορισμό σας έγκαιρα και με ασφάλεια , όποιος κι αν είναι ο προορισμός σας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έμπειροι και καταρτισμένοι οδηγοί
Εξατομικευμένα πακέτα εκδρομών
Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μεταφοράς
Ανταγωνιστικές τιμές
Ευρεία γκάμα προορισμών και δραστηριοτήτων
Ταξίδι χωρίς στρες
Εξυπηρέτηση & υποστήριξη πελατών 24/7
Ασφαλή και άνετα οχήματα
Εξαιρετικές κριτικές και αξιολογήσεις πελατών
Αποκλειστικές εκπτώσεις

Σχετικά με εμάς

Στο My Holiday, δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε και να σας παρέχουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να κάνετε το ταξίδι σας όσο το δυνατόν πιο ευχάριστο.


Συχνές Ερωτήσεις

Για τη διευκόλυνσή σας, έχουμε απαντήσει εκ των προτέρων στις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις Υπηρεσίες Ιδιωτικών Μεταφορικών μας στην Κέρκυρα. Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

{MESSAGE}
{MESSAGE}
Επιβεβαίωση
Ακύρωση